Facebook BNVS     LinkedIn BNVS     

Disclaimer

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de website van Boomgaart & van Schaik. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder Boomgaart & van Schaik mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij Boomgaart & van Schaik informatie van u nodig heeft om bijvoorbeeld te corresponderen. Deze gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. De volledige privacyverklaring kunt u hier downloaden.

Uitsluiting aansprakelijkheid

Alle informatie op deze site is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Boomgaart & van Schaik aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Auteursrecht en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Boomgaart & van Schaik of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Boomgaart & van Schaik. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Boomgaart & van Schaik.

 

Boomgaart & van Schaik

Grote Brugse Grintweg 161-A

4005AE Tiel


Centraal nummer: +31 (0)344 64 00 00
Fax: +31 (0)344 634 345


E-mail: info@bnvs.nl


BTW nr.: NL8006 56 453 B01
KvK nr.: 30107620
Becon nr.: 411024

Openingstijden:


Wij gebruiken cookies om de website voor u als bezoeker te optimaliseren.
Ok